Vi sælger ikke til private

Tel: 70 70 26 05

Følg glashærderiet på FacebookFølg glashærderiet på LinkedIn

Sjællands eneste glashærderi

Glashærderiet A/S er grundlagt i 2008 af Danny Olsen, der som tredje generations-glarmester har omfattende viden om både produkter og markedet. Flere stærke fagprofessionelle er kommet til virksomheden efterfølgende, hvilket gør at vores samlede viden er bredtfavnende, og vi kan give vores kunder den ypperste vejledning.

Vi er ikke afhængige af underleverandører og i dag har vi en topmoderne produktion med nogle af de nyeste og bedste maskiner, der findes på markedet. Alt er krandækket og vi har mulighed for at belægge vores glas med den unikke ClearShield ® "non-stick" teknologi.

Vi kan producere alt fra spejle og almindeligt tilskåret glas, til unikke og specielle CNC-løsninger. Vi har hurtig levering af b.la. hærdet lamineret glas, samt en unik rådgivning indenfor forskellige løsninger, beslag mm, som du ikke finder andre steder.

Vi er pris- og kvalitetsmæssigt konkurrencedygtige i alle typer glasleverancer - til alle landsdele.

Vores mission:

Vi vil med vores fleksible, geografiske og enkle organisation levere Bedste Kvalitet - Bedste service - Bedste leveringstid.

Vores vision: 

Vi vil være den foretrukne glasleverandør i københavnsområdet.

Leveringstid

Som Sjællands eneste glashærderi kan vi på 7 arbejdsdage levere glas fra egen produktion. Ved hasteopgaver kan vi levere fra dag til dag. Vi levere dog kun til kunder i storkøbenhavnsområdet, men der er rig mulighed for selvafhentning.

Kunder

CVR registrerede firmaer.

Hærdning af eget glas

Vi giver vores kunder mulighed for selv at levere deres eget færdig bearbejdede glas, hvorefter vi kan hærde det.

Produktionsmål

Fra vores egen produktion kan vi levere hærdet glas i mål op til 2100mm x 3210mm, men gennem samarbejdspartnere er der mulighed for bestilling af større flader.

Lovkrav

Vores produktion er CE-mærket og vi tilbyder stempel til markering af sikkerhedsglas.

Miljø

Glashærderiet A/S tænker grønt - og har derfor indgået aftale med VindEnergi Danmark, om køb af vindstrøm fra danske vindmøller der er mere end 10 år gamle.

Der produceres således udelukkende på vindenergi hos Glashærderiet. Tryk på logoet nederst på siden for at læse nærmere.

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Se vores Almindelige salgs- og leveringsbetingelser her.