Tlf. 70 70 26 05

Designglas

Der findes er hav af muligheder når vi taler om designglas. Så sæt kreativiteten løs og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit næste projekt. Vi leverer alle glas i alle former. Vi har farvet glas og riflet glas som vi skærer til i alle former og størrelser. Det kan f.eks. være afskærmning, hylder, låger, skillevægge og bruseløsninger m.m. Vi rådgiver gerne om den optimale løsning til dit projekt, for at vi sammen sikrer den bedste løsning.

Designglas i alle størrelser

Vi tilskærer og hærder selv alt vores glas, hvilket giver os en meget fleksibel produktion og hurtig levering. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige type glas. Om det skal være farvet, riflet eller noget helt tredje afhænger af kundens ønske. Kun fantasien sætter grænser (næsten).

Farvet glas

Vi har et bredt udvalg af farvet glas og kan altid hjælpe med at finde det helt rigtige glas i den helt rigtige farve og nuance.

Specialglas

Vi har flere typer specialglas på lager herunder riflet/rillet glas som giver spændende muligheder til design i f.eks. boliger eller erhverv såsom restauranter, cafeer m.m. Riflet/rillet glas kan kombineres med diverse andre typer glas.

 

 

Rådgivning

Hurtig levering

 

Høj kvalitet