Vi sælger ikke til private

Tel: 70 70 26 05

Følg glashærderiet på FacebookFølg glashærderiet på LinkedIn

Brusedør efter mål

Vi producerer og leverer brusedøre efter mål. Det betyder at vi kan fremstille den perfekte løsning til ethvert badeværelse og sikre optimal udnyttelse af baderummet.

Alle vores brusedøre er udført i hærdet glas med poleret kant. Vi kan skære brusedøre efter ønsket facon, og fræse hakker til hængsler og beslag.

Skræddersyede brusedør efter mål

Gulve og vægge på badeværelser er ikke altid vinkelrette og lige. Vi kan lave en skræddersyet løsning, der tager højde for skæve mål og sikrer et godt resultat.

Høj præcision og kvalitet

Alle vores fræsninger udføres på CNC-maskine for at sikre høj præcision. Det gør at de produkter vi leverer, er fremstillet i høj kvalitet.


Brusedør efter mål - Glashærderiet

 

Om Glashærderiet

Glashærderiet A/S har mere end 10 år på markedet. Virksomheden er grundlagt af Danny Olsen i 2008 af. Danny er tredje generations-glarmester og har en omfattende viden om både produkter og markedet. I dag består virksomheden af stærke fagprofessionelle kompetencer, hvilket gør at vores samlede viden er bredtfavnende, og vi kan give vores kunder den ypperste vejledning.

Vi har en topmoderne produktion med nogle af de nyeste og bedste maskiner, der findes på markedet og er ikke afhængige af underleverandører. Alt er krandækket og vi har mulighed for at belægge vores glas med den unikke ClearShield® "non-stick" teknologi.

Vi producerer alt fra spejle og almindeligt tilskåret glas, til unikke og specielle CNC-løsninger. Vi har hurtig levering af b.la. hærdet lamineret glas, samt en unik rådgivning indenfor forskellige løsninger, beslag mm, som du ikke finder andre steder.

Vi er pris- og kvalitetsmæssigt konkurrencedygtige i alle typer glasleverancer - til alle landsdele.

 

Haster det?

RING 70 70 26 05

Hvis du står i en akut situation og mangler en brusedør efter mål til et badeværelse. Ring til os og så finder vi en løsning i fællesskab.