Vi sælger ikke til private

Tel: 70 70 26 05

Følg glashærderiet på FacebookFølg glashærderiet på LinkedIn

Bruseafskærmning i glas efter mål

Vi laver bruseafskærmning efter mål. Det sikrer optimal udnyttelse af badeværelset og tager samtidig højde for skæve mål og garanterer derfor et godt resultat - selv når vægge og gulve ikke er vinkelrette og lige.

Vi kan skære glas i alle mål og faconer. Hvis der er behov for det kan vi fræse huller til f.eks. rør. Vi leverer vores løsninger i hærdet glas med poleret kant.

Høj præcision og kvalitet

Bedste kvalitet, bedste service og bedste leveringstid er Glashærderiets definerede værdier, som vi styrer efter ved hver kunde og hver levering. Vi lytter til og rådgiver vores kunder og sørger for at de får dækket deres behov for glas - effektivt og hurtigt.


Bruseafskærmning i glas efter mål - Glashærderiet

Vi laver bruseafskærmning i glas efter mål
Beskyt glasset med ClearShield

Som den eneste virksomhed i Danmark, tilbyder vi at behandle glasset med ClearShield, som er en væske vi påfører umiddelbart efter hærdning.

Clearshield er ideelt for bruseafskærmninger i glas, da det gør glasset modstandsdygtigt over for kalkaflejringer, fedt og snavs og danner en antibakteriel og rengøringsvenlig overflade. Og så er produktet miljøvenligt.

Læs mere om Clearshield her

Haster det?

RING 70 70 26 05

Hvis du står i en akut situation og mangler en brusedør efter mål til et badeværelse så ring til os så finder vi en løsning i fællesskab. Vi leverer lynhurtigt!