Vi sælger ikke til private

Tel: 70 70 26 05

Følg glashærderiet på FacebookFølg glashærderiet på LinkedIn

Hurtig levering af hærdet glas

Hos Glashærderiet lever vi af glade, tilfredse kunder. Dem får vi ved at kende deres behov, imødekomme specielle løsninger og levere høj kvalitet - hurtigt og effektivt.

Vi er Sjællands eneste glashærderi, og vi er centralt placeret vest for København i nærheden af alle indfaldsveje. Vi er konkurrencedygtige på priser ved alle typer glasleverancer til alle landsdele.

For at sikre kvalitet og høj præcision udfører vi alle fræsninger på en CNC-maskine. Med højpræcisionsværktøjet kan vi skære og polere glas i mange varierende udformninger, bl.a. buer, huller og hakker.


Hurtig levering af hærdet glas - Glashærderiet

Inden glas hærdes skal forarbejdning såsom fræsninger, hulboring og udskæring til beslag være lavet. Når glasset er blevet hærdet kan det ikke længere forarbejdes. Hærdningen foregår ved at glasset opvarmes til meget høje temperature hvorefter det straksafkøles, og der opstår trykspændinger i overfladen og trækspændinger i kernen.
 

Glashærderiet – hurtig levering af hærdet glas

I mere end 10 år har vi hos Glashærderiet givet vores kunder vejledning og rådgivning i forhold til glas. Vi har stærke fagprofessionelle kompetencer, hvilket gør at vores samlede viden favner bredt,

Vores topmoderne produktion, med nogle af de nyeste og bedste maskiner på markedet, gør at vi leverer hurtigt og præcist til vores kunder.

Vi er skarpe på pris og kvalitet og er konkurrencedygtige i alle typer glasleverancer - til alle landsdele.

Haster det?

RING 70 70 26 05

Hvis du befinder sig i en situation, hvor du akut står og mangler en brusedør eller brusevæg efter mål så ring til os og så finder vi en løsning i fællesskab.