Vi sælger ikke til private

Tel: 70 70 26 05

Følg glashærderiet på FacebookFølg glashærderiet på LinkedIn

Glasvæg efter mål

Vi kan producere en glasvæg efter mål. Det gør at vi kan sikre en optimal udnyttelse af badeværelset. Vi kan skære alle glasvægge i alle faconer, og fræse huller og hakker til beslag, hængsler og rørgennemføringer. Vores glasvægge er fremstillet i hærdet glas med poleret kant.

Skræddersyede løsninger

Vi udvikler skræddersyede løsninger, der tager højde for skæve mål og sikrer dermed et godt resultat selv når vægge og gulve ikke er vinkelrette og lige.

Glasvæg efter mål - høj præcision og kvalitet

Bedste Kvalitet, Bedste Service og Bedste Leveringstid er Glashærderiets definerede værdier. Det opnår vi ved blandt andet at udføre alle vores fræsninger på en CNC-maskine, og ved at lytte til vores kunder og sørge for at de får dækket deres behov for glas - effektivt og hurtigt.


Glasvæg efter mål - Glashærderiet

 

Om Glashærderiet

Glashærderiet A/S har eksisteret i mere end 10 år. Vi består af stærke fagprofessionelle kompetencer, hvilket gør at vores samlede viden favner bredt, og vi kan give vores kunder den ypperste vejledning i forhold til glas.

Vi har en topmoderne produktion med nogle af de nyeste og bedste maskiner på markedet. Vi er ikke afhængige af underleverandører. Vi leverer hurtigt og præcist og giver unik rådgivning i alt indenfor glas, hærdning, beslag mm.

Vi er pris- og kvalitetsmæssigt konkurrencedygtige i alle typer glasleverancer - til alle landsdele.

Haster det?

RING 70 70 26 05

Hvis du står i en akut situation og mangler en glasvæg efter mål så ring til os og lad os finde en løsning i fællesskab. Vi leverer lynhurtigt!