Vi sælger ikke til private

Tel: 70 70 26 05

Følg glashærderiet på FacebookFølg glashærderiet på LinkedIn

Brusevæg efter mål

Vi producerer og leverer alle former for glas til badeværelser bl.a. brusevæg efter mål. Vi kan derfor sikre en optimal udnyttelse af badeværelset. Vi fremstiller alle vores brusevægge i hærdet glas med poleret kant. Vi kan skære brusevægge i hvilken som helst ønsket facon, og vi kan fræse hakker til rørgennemføringer, beslag og hængsler.

Skræddersyede løsninger

Vægge og gulve er ikke altid lige og vinkelrette. Vi udvikler skræddersyede løsninger, der tager højde for skæve mål og dermed sikrer et godt resultat uanset vinkler og mål.

Brusevæg efter mål i høj kvalitet

Det er vores defineret mission at levere Bedste Kvalitet, Bedste Service og Bedste Leveringstid. Det gør vi blandt andet ved at udføre alle vores fræsninger på en CNC-maskine, fordi det sikrer høj præcision. Vi lytter til vores kunder og hjælper med at få deres behov for glas dækket hurtigt og effektivt.


Brusevæg efter mål - Glashærderiet

Beskyt brusevæggen med ClearShield

Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder ClearShield-behandling af hærdet glas. ClearShield er en væske vi påfører glasset umiddelbart efter hærdning.

Clearshield danner en antibakteriel og rengøringsvenlig overflade og gør glasset modstandsdygtigt over for kalkaflejringer, fedt og snavs. Dermed er det en ideel behandling af en brysevæg.

Læs mere om Clearshield

 

Haster det?

RING 70 70 26 05

Hvis du står i en akut situation og mangler en brusevæg efter mål så ring til os og så finder vi en løsning i fællesskab.